5 Bedste Antivirus beskyttelse du kan installere i 2022

Hvis du er en Windows-bruger, har du brug for de bedste antivirusprogrammer til din pc for at holde den fri for virus. Du har måske indbygget antivirussoftware, men det er ikke nok. Et indbygget antivirusprogram har ikke yderligere funktioner, som nogle andre gratis antivirusprogrammer har. Der er mange antivirus derude i 2022.De kan betjene dig med den bedste sikkerhed til den bedste pris. Fra en enorm liste er kun et par af dem tilstrækkelige, tilstrækkeligt sikre og tilstrækkeligt kraftfulde til at blive betragtet som en af ​​de mest utrolige antivirusbeskyttelser i 2022. Lad os se på de 5 bedste antivirusbeskyttelser, der vil tilbyde dig de samme funktioner som dansk antivirus:

Norton 360

Dette antivirusprogram tilbyder uovertruffen infektions- og malwareforsikring. Det er en meget konstrueret og all-around vedligeholdt websikkerhedspakke, der fuldstændigt garanterer, at alle data forbliver sikre, private og beskyttede. Det bedste er, at Norton 360 fungerer beundringsværdigt på tværs af hver enkelt fungerende ramme (især Windows + Android).

Bitdefender

Bitdefender har en utrolig avanceret antivirusmotor. Den bruger en gigantisk malware-informationsbase sammen med kunstig intelligens og menneskeskabt hjernekraft til at identificere og beskytte mod malware mere end praktisk talt en anden tilgængelig konkurrent.

TotalAV

TotalAV har en utrolig antivirusscanner og adskillige fantastiske ekstra genstande inde i et ekstremt naturligt dashboard, der giver online computer hjælp. Det er derfor, at TotalAV anses for at være en ekstraordinær beslutning for amatører og ikke-specialiserede kunder.

McAfee total beskyttelse

McAfee Total Protection har stort set al websikkerhed, inklusive malware-forsikring, fjendtlig phishing-forsikring, en hemmelig sætningsadministrator, en VPN og krypteret kapacitet. Dens utrolige virussikkerhedskapacitet gør den til en ekstraordinær beskyttelsessoftware for alle.

Avira

Dette antivirusprogram har en af ​​de mest jordede og solide antivirusmotorer, der findes. Den opnår pålideligt høje scores under autonom test Da Aviras antivirusmotor fungerer fuldstændigt i skyen, vil den ikke ringe tilbage til dine gadgets som adskillige forskellige konkurrenter, der downloader massive programmeringspakker til dit framework.
 
Read more: Bedste Antivirus Beskyttelse til 2022

Related post