Hosted VoIP ICT en Telefooncentrale in de Cloud

 Hosted VoIP ICT en Telefooncentrale in de Cloud

VoIP ICT (Internet Protocol Communications) en Telefooncentrale in de Cloud zijn tegenwoordig betaalbaar en kunnen worden gebruikt om uw zakelijke telefoonsysteem te hosten.

Deze services komen steeds vaker voor bij veel bedrijven van elke omvang vanwege het gemak en de lage kosten die ze bieden. Maar om van deze services gebruik te maken, moet u een deskundige VoIP-partner inhuren die u kan helpen het beste uit deze krachtige technologieën te halen.

Dit artikel onderzoekt waarom het beter is om VoIP ICT en Telefooncentrale in de Cloud-diensten te gebruiken in plaats van deze zelf te bezitten en te beheren of een traditionele vaste lijn te huren bij een telefoonaanbieder.

Waarom kiezen voor een cloud-based telefoonsysteem?


Een telefoonsysteem voor uw kleine bedrijf is erg belangrijk. Het is wat uw bedrijf met elkaar verbindt. Als je echter bent zoals de meeste mensen, heb je er nooit echt over nagedacht waarom het zo belangrijk is of wat een Cloud gebaseerd telefoonsysteem precies voor je kan doen.

cloud-based telefoonsysteem

Telefoonsysteem

Wanneer je een telefoonsysteem voor uw kleine bedrijf gaat kiezen, zijn er veel dingen om over na te denken: beschikbaarheid van diensten, functies, kosten … de lijst gaat maar door. Met zoveel opties die er zijn (en net zoveel verkopers die klaar staan ​​om u te vertellen hoe geweldig hun product is), kan het moeilijk zijn om te beslissen welke het beste werkt voor uw bedrijf.

Wat zijn enkele van de voordelen die VoIP biedt?


Laten we eerlijk zijn, we leven in een digitale wereld. En dat betekent dat digitaal communiceren met klanten, verkopers, leveranciers en collega’s snel gemeengoed wordt voor veel bedrijven van elke omvang.

Gehoste VoIP-Services

Het gebruik van gehoste VoIP-services kan u helpen efficiënter te communiceren door gebruik te maken van Voice over Internet Protocol (VoIP) in plaats van traditionele telefoonlijnen. Hier zijn enkele van de voordelen die VoIP biedt:

Wat is er precies inbegrepen bij een cloud-based telefoonsysteem?


Zoals je zou verwachten, is een cloud-based telefoonsysteem net als een traditioneel telefoonsysteem: je hebt extensies, voicemailboxen, enzovoort. Maar het is ook veel meer dan dat. Naast deze essentiële zaken kunnen cloud-based systemen een assortiment aan andere functies bevatten.

Wat is er precies inbegrepen bij een beheerde PBX-dienst?


Wanneer u op zoek bent naar een Hosted PBX-service, zijn er veel functies waarmee u rekening moet houden. Welke functies biedt het? Hoe wordt uw gesprekskwaliteit beïnvloed? Zal een IVR (Interactive Voice Response) deel uitmaken van uw oplossing? Is het mogelijk om uw telefoonsysteem te integreren met applicaties zoals CRM of e-mail?

Kiezen tussen virtuele PBX, geïntegreerde PBX en Enterprise PBX-systemen.


Kies een type telefoonsysteem dat past bij uw zakelijke behoeften. Met zoveel keuzes die u moet maken bij het opzetten van een bedrijf, kan het moeilijk zijn om te bepalen welk type telefoonsysteem het beste is voor uw bedrijf. Gelukkig zijn er drie hoofdtypen: PBX (private branch exchange), IP PBX (Internet Protocol private branch exchange) en gehoste telefoonsystemen.

Telefooncentrale in de cloud


Een telefooncentrale is een telecommunicatiesysteem dat wordt gebruikt voor telefoonverbindingen tussen abonnees. Het bestaat uit een centraal kantoor (een telefooncentrale of PABX genoemd) die abonnees met elkaar en met vaste telefoons verbindt. In de meeste traditionele telefooncentrales krijgt een abonnee Local Circuit Identification Numbers (LIC’s) toegewezen. Daarom is telefooncentrale in de cloud een goed idee want je krijgt ook een toegangscode die wordt gekozen op een telefoon van oorsprong om verbinding te maken met een buitenlijn, waardoor service wordt verkregen.

Helpt QOS-monitoring echt bij het leveren van betere spraakdiensten?


Een Quality of Service (QOS)-bewakingssysteem kan veel doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf geen problemen ondervindt als het gaat om de gesprekskwaliteit. Maar er zijn enkele QOS-systemen die zelfs schadelijk kunnen zijn, vooral als ze zonder deskundig advies zijn gekocht. Daarom moet u, voordat u een QOS-bewakingssysteem aanschaft, meer te weten komen over hoe ze werken, maar pas als u weet wat voor soort problemen u ermee hoopt op te lossen.

Waarom moeten we QOS-statistieken bewaken?


QOS staat voor quality of service, of beter gezegd, het is een maatstaf voor hoe goed een netwerk het doet. Het helpt u in de gaten te houden wat er gebeurt, zodat uw communicatie altijd up-to-date is. Vandaag gaan we het hebben over QOS-statistieken en hoe u deze kunt controleren met behulp van enkele ingebouwde tools.

Hosted VoIP online


Een relatief nieuw concept, Hosted VoIP genaamd, werd ontwikkeld door serviceproviders om telefooncentralefuncties (waaronder voicemail, virtuele receptioniste, doorschakelen) aan te bieden aan zakelijke klanten die geen speciale telefoonlijnen nodig hebben.

ITS

Het is ook bekend als Internet Telephony Service (ITS) en kan worden aangeboden als een abonnement of een pay-per-use-model. De meeste providers bieden meestal een gratis proefperiode aan zodat klanten het kunnen ervaren voordat ze een beslissing nemen over het gebruik ervan voor hun bedrijf.

Related post