Waar koop je goedkope kindersneakers in Europa?

 Waar koop je goedkope kindersneakers in Europa?

Welke sneakers zijn het beste voor kinderen? Toen mijn zoon jonger was, was ik vastbesloten om de beste sneakers voor hem te vinden. Het maakte niet uit of ze goedkoop of duur waren; Ik wilde kwaliteit omdat hij ze elke dag zou dragen. Sindsdien ben ik op zoek naar de beste kindersneakers en vond ik twee online retailers die ze tegen zeer betaalbare prijzen verkopen. Lees hieronder meer om erachter te komen waar je goedkope kindersneakers in Europa kunt kopen!

Duitsland


In Duitsland vind je een selectie kindersneakers bij Zalando. De selectie is geweldig en dat geldt ook voor de prijzen voor Duitse burgers. Er wordt van u verwacht dat u verzendkosten betaalt als u geen burger van Duitsland bent of daar woont. Dit is verreweg de beste keuze voor een goedkope Europese winkelervaring voor kindersneakers van hoge kwaliteit.

Frankrijk


Het lijkt erop dat elke grote stad een Poule d’or of twee heeft, dus dit zou je eerste stop moeten zijn. Frankrijk staat bekend om zijn kinderboetieks van wereldklasse. Persoonlijk ben ik dol op Le Toit de la Tour en La Halle aux Chaussures. Kinderen kunnen vaak monsters proberen voordat je ze koopt! Als je echt dapper bent, kun je Craigslist (Le Bon Coin) proberen, maar het is een beetje een avontuur – je weet nooit wat je zult vinden.

Italië


Kindersneakers zijn overal in Italië te vinden, maar je betaalt hier natuurlijk wat meer dan waar dan ook. Je vindt er geweldige kinderschoenen en sneakers van merken als Converse, Vans en Superga. Helaas voor ouders met een beperkt budget, komen deze populaire namen met dure prijskaartjes.

Nederland


Ga voor goedkope kids sneakers in Nederland naar Stylonic. Deze populaire Nederlandse webshop heeft een flinke selectie goedkope sneakers die goed zijn voor spel en school. Daarnaast heeft Stylonic andere afgeprijsde kinderkleding items zoals jongens polo, jongens broeken en nog veel meer. Je hebt zelfs de mogelijkheid om bestelling op achteraf te betalen.

Polen


Warschau en Krakau staan ​​niet bekend om hun geweldige winkels, maar als je het aankunt, wacht dan tot je in Duitsland bent. Polen is eigenlijk een beetje een zwart gat voor kindermode, maar laat dat je niet afschrikken. Je zult meer geluk hebben met het oppakken van schoenen voor volwassenen dan die voor kinderen; hoewel er enkele opties zijn in Poznan en Gdansk (niet in Berlijn of Krakau). De beste gok?

Related post