Wat je als ouder moet weten over goedkope babykleding

 Wat je als ouder moet weten over goedkope babykleding

Een van de duurste aankopen die nieuwe ouders doen, zijn kledingstukken voor hun pasgeboren baby. Dit kan heel snel oplopen, maar er zijn manieren om geld te besparen op deze kleding en toch kwaliteitsstukken te krijgen die de eerste jaren van je baby meegaan, zo niet langer. Hier zijn enkele tips om u te helpen goedkope babykleding te vinden tijdens uw volgende shopping trip en ervoor te zorgen dat uw kleintje er geweldig uitziet, hoeveel geld u ook in uw budget heeft!

Goedkope kleding versus kwaliteitskleding

Hoewel het waar is dat je niet veel geld hoeft uit te geven aan kleding voor je baby, is het ook belangrijk om niet in te leveren op kwaliteit bij het kopen van goedkope babykleding. Bij het controleren van de babykleding kijk je of dat de naden goed aan elkaar zijn genaaid en niet gemakkelijk zullen ontrafelen. Bekijk ritsen en knopen voordat je ze koopt. Vermijd items met bijlagen zoals linten, strikken of franjes; deze gaan eerder los dan een stevig kledingstuk. En tot slot, zorg ervoor dat er geen gaten in de naden, scheuren in de stof of andere onvolkomenheden zijn die van invloed kunnen zijn op hoe goed een item past (en dus hoe comfortabel je baby is).

De beste plaatsen om goedkope kleding te vinden

Hoewel het in eerste instantie misschien niet zo lijkt, zijn er een paar plaatsen waar je goede deals voor babykleding kunt vinden. Garageverkoop en consignatiewinkels zijn geweldige plekken om voorzichtig gebruikte kleding op te halen, vooral in gemeenschappen met veel gebruikte kleding. Als je niet in een gebied met veel van deze winkels woont, kunnen kringloopwinkels een goede optie zijn voor goedkope nieuwe kleding. Communautaire fondsenwervers, zoals walkathons of voordelen voor goede doelen die belangrijk voor je zijn, zijn ook een geweldige manier om goedkopere babykleding te krijgen; veel ouders doneren hun zacht gebruikte kleding op evenementen als deze in plaats van ze zelf te verkopen.

baby riem

Aanbiedingen voor kleding vinden

Als je een nieuwe baby hebt, is het kopen van kleding misschien niet je eerste prioriteit. Dus waar ga je winkelen als je geen schone rompertjes meer hebt en al je vrienden je vertellen dat je kind maten als water doormaakt? Het internet. Het is verbazingwekkend wat er online te vinden is, vooral als je weet waar je moet zoeken. Er zijn talloze sites die goedkope babykleding verkopen en de meeste bieden ook gratis verzending. Je moet rekening houden of het item gebruikt is en toch kopen dan nieuw, omdat sommige designer labels toch maar een paar wasbeurten meegaan, dus het heeft niet veel zin om de volle prijs te betalen voor iets dat toch gewoon kapot gaat.

Luiers, doekjes en al het andere

Luiers en doekjes vormen een groot deel van uw budget, vooral als u meerdere kinderen heeft. De gemiddelde prijs van luiers in 2013 was € 1032 per jaar, of ongeveer 21 cent per luier. Dit loopt snel op als je meer dan één kind hebt, zoals veel gezinnen doen! Als u weet welke merken en winkels goede deals bieden, kunt u geld besparen terwijl u uw kleintjes toch in schone luiers houdt. Naast het online zoeken naar goedkope babykleding, is het ook een goed idee om te letten op kortingsbonnen en uitverkoop bij uw plaatselijke winkels.

Related post